Reparația șasiului

Starea șasiului automobilului determină comportamentul acestuia pe drum. Dacă automobilul se ține pe drum nesigur, un asfalt nedrept și cu valuri duce la balansări, dacă pe drum este nevoie de a reduce viteza la minimum, dacă au apărut niște sunete sau bătăi străine – automobilul trebuie dus la auto service.

În afara influenței asupra condusului automobilului în confort, disfuncționalitățile de suspensie pot duce la consecințe mai serioase – accidente (ieșirea automobilului de pe carosabil, rostogolire, ieșirea pe contrasens după parcurgerea unei porțiuni neregulate).

Pe lîngă scăderea nivelului de confort și securitate, disfuncționalitatea unor componente ale șasiului poate duce la deteriorarea altor piese. Pentru ca automobilul să fie de încredere în timpul traficului, iar reparațiile frecvente să nu golească buzunarele, este necesar de a întreține o stare tehnică bună.

Auto service-ul nostru va oferi cu plăcere clienților săi întreg spectru de servicii de reparație a șasiului automobilului.