Înlocuirea uleiului și fluidelor tehnice

Deservirea tehnică a automobilelor.

Realizarea regulată a deservitii tehnice va garanta exloatarea în siguranță a automobiluluiși va extinde perioada de exploatare a nodurilor și mecanizmelor mașinii Dumneavoastre.

Volumul și periodicitatea DT Mercedes depinde în primul rînd de kilometrajul automobilului și condițiile de exploatare. În caliate de deservirtea de bază se realizează schimbarea uleiului și filtrului de ulei din motor, schimbarea filtrului de aer și filtrului din salon.

Dacă istoria de desfășurare a DT nu vă este cunoscută, atunci cantitatea lucrărilor se mărește și va include: schimbarea uleiului și a filtrului de ulei din motor, schimbarea uleiului și a filtrului în cutia de schimb automat, schimbarea antigelului, lichidului de frînă, filtru de aer și filtrul salonului, schimbarea filtrului de combustibil și fujiilor de aprindere.

Lucrările de bază, conform regulamentului DT:

  • La fiecare 10 000- 15 000 km schimbarea filtrului de ulei și a uleiului în motor, la fel și a filtrelor de aer și de combustibil
  • La fiecare 20 000 km schimbarea filtrelor salonului
  • La fiecare 2 ani schimbarea fujiilor de aprindere
  • La fiecare 50 000 km schimbarea uleiului de transmisie și a filtrelor cutiei de viteze automată
  • La fiecare 2 ani schimbarea lichidului de frînă
  • La fiecare 3 ani schimbarea antigelului.

În autoservice-ul nostru se folosesc uleiuri originale Mobil, Fuchs, original Mercedes și altele.

În dependență de starea automobilului, se pot realiza verificări adăugătoare (diagnostic comouterizat, diagnostica șasiului, diagnostica sistemului de frînare și altele).